CREATIVE MARKETING

Svijet digitalnog marketinga u današnje doba se fokusirao na veći broj lajkova i komentara, creative marketing se fokusirao na nešto puno bitnije, a to je na doseg a potom i prihod.

Veći promet je Vaš cilj?

DA.


Bolje pitanje je kako doseći veći broj klijenata koji će na kraju kupiti Vaš proizvod?
Internet marketing i oglašavanje je ništa više nego kreativni proces i dobro osmišljena strategija. Otvorite li Google danas, pronaći ćete bezbroj marketing taktika i strategija; ali koja od svih jednadžbi će Vam zapravo donjeti prihod?
Uzmimo primjer SEO optimizacije web stranice. Dakle, postupka optimiziranja Vaše web stranice za određene ključne riječi da bi se baš Vaša web stranica pojavila među prvim na stranicama tražilice.
Google danas koristi preko 200+ različitih faktora u algoritmu kako bi Vas pozicionirala na tražilici. Među faktorima su i društvene mreže, interakcija s korisnicima i povjerenje. Kako znati na koje od tih obratiti pažnju? Odgovor na to pitanje je da nećete nikada uspijeti doseći svih 200+ faktora, to je gotovo nemoguće. Creative marketing će na isto pitanje odgovoriti sa dvije riječi; marketing strategija. Stvaranje kreativnog i daleko dosežnog sadržaja jest srž našeg posla. (ono čime se bavimo)

Facebook oglašavanje

Najbitnije ponude izravno prezentirane kupcima koji su stvoreni za Vas.
Veći organski doseg potencijalnih klijenata jedne Facebook stranice je prošlo svršeno vrijeme. Današnje vrijeme nam zato omogućava specifičnu segmentaciju ciljane skupine i ostvarivanje kontinuiranog rasta i vidljivosti brenda. Marketing strategijom i kombinacijom ciljanja oglasa na definiranu publiku osiguravaju 'klikove' stvarnih potencijalnih klijenata.

Twitter oglašavanje

Twitter je društvena mreža za izvještavanje i čitanje o zanimljivostima i novostima kao i brz i lak komunikacijski kanal za tvrtku.
Prodajni alat twittera sastoji se u mogućnosti praćenja ključnih riječi vezanih za uslugu i proizvod koji tvrtka prodaje. Konzistentnim objavljivanjem informativnog sadržaja i komunikacijom u razgovorima sa istom tematikom najbližom radu Vaše tvrtke postajete relevantni. Twitter je mreža na kojoj se brzo mogu doznati interesi i osnovni detalji o potencijalnom kupcu što je preduvjet uspješne prodaje.

Instagram oglašavanje

Instagram predstavlja jednako važan i vrijedan marketinški kanal, sa potpuno drugačijim pristupom i komunikacijom od svih drugih. Instagram je prvenstveno zajednica, i ne, nije važno brojati fanove/followere, niti koliko lajkova i komentara dobije jedna objava. Važan je angažman i pružanje vrijednosti publici, što će zauzvrat dovesti do većeg angažmana i komunikacije. Na Instagramu je naglasak na vizualnom; kvalitetne fotografije i video zapisi, kao i ležerniji prikaz proizvoda i usluge.

LinkedIn oglašavanje

LinkedIn je mreža za poslovnu komunikaciju, te jačanje brenda tvrtke.
Profilom tvrtke se stvara određena generalna percepcija o tvrtci, načinu rada, prilikama za suradnju, uspjesima i približava komunikacija sa potencijalnim budućim partnerima iz iste branše. LinkedIn stranica tvrtke pojaviti će se među prvim rezultatima na tražilici odmah kraj Vaše web stranice. Pregledom na Vaš profil, sami klijenti su sigurniji u prvi kontakt sa Vama jer mogu dobiti bolji uvid u cijelo poduzeće ili čak Vas kao vlasnika firme na Vašem osobnom profilu. Zbog toga LinkedIn objave direktno utječu na SEO poziciju web stranice.

Google AdWords oglašavanje

Najprecizniji oblik oglašavanja današnjice.
Biranjem ključnih riječi, kreiranjem drugačijih oglasa i točno određenim iznosom koji ste spremni potrošiti za klik na oglas, dolazite do stvarnih kupaca. Na taj način pozicionirate Vašu web stranicu na tražilici iznad konkuretnih. Google AdWords osigurava da potencijalni kupci proizvoda i usluga koje nudite vide baš Vas naspram mora drugih.

Sadržajni marketing

Sadržajni marketing je stvaranje i dijeljenje Vaše priče na zanimljiv i edukativan način.
Ostvarivanje ciljeva poslovanja i marketinške komunikacije se postiže stvaranjem kreativnog i informativnog sadržaja i prisnijeg odnosa sa ciljanom publikom. Graditi povjerenje sa potencijalnim klijentima je teško bez ovakvog pristupa. Kreiranjem priča o uslugama koje pružate i proizvodima koje nudite u obliku blogova privlačite nove klijente i stvarate dugoročne odnose sa istima.
home-1.png

Neki text mozda?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.sed do eiusmod tempor.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.sed do eiusmod tempor.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.sed do eiusmod tempor.

News for Info
Our Blog

0
Happy Customer
0
Ordered Coffees
0
Awards Win
0
Completed Projects

Dont take our for it!
Hear What Our Customers Say.

Da stavimo newsletter?

Search